Antena 3 CNN Sport Off Sport Gheorghe Hagi, lecția unei legende: Trebuie să facem o Românie frumoasă, să o facem să stăm acasă

Gheorghe Hagi, lecția unei legende: Trebuie să facem o Românie frumoasă, să o facem să stăm acasă

Gheorghe Hagi, lecția unei legende: Trebuie să facem o Românie frumoasă, să o facem să stăm acasă
02 Dec 2018   •   11:34

Gheorghe Hagi este unul dintre cei mai iubiţi aromâni din toate timpurile, deşi a performat pentru cele mai puternice echipe de fotbal din lume, Gică Hagi şi-a dorit să rămână în România.

Pentru oricine s-a născut acum 20 de ani, ieri sau se va naşte peste 20 de ani, Gheorghe Hagi nu va avea nevoie de nicio prezentare. Pentru că Hagi este parte din istoria României. Ţara al cărei nume Lumea l-a învăţat odată cu Nadia şi şi l-a reamintit datorită lui. 

”Am crescut aici. m-am născut aici, am devenit mare, m-am format în România. Când ajungi la un nivel înalt, m-am gândit că trebuie să mă întorc acasă, să fac o academie, să investesc şi eu în tineri, că şi alţii au avut grija de mine, să las ceva. Cu toţii suntem trecatori şi la un moment dat trebuie să laşi ceva şi cred eu că am luat o decizie foarte bună”, mărturiseşte Hagi.

”În anul Centenarului trebuie să înţelegem cu totii, eu am înţeles-o, trebuie sa investim in cultura, in sport si sanatate, pe langa toate acestea, infrastructura, trebuie sa facem o Romanie frumoasa, sa o facem sa stam acasa, s-o facem să fie mândră, aşa cum a fost şi înainte, transmite legenda fotbalului românesc”, a mai spus Hagi.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi legenda lectie România
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close