Antena 3 CNN Sport Off Sport Ghinion teribil pentru un fan al lui Manchester City, care şi l-a tatuat pe Kaka pe piele

Ghinion teribil pentru un fan al lui Manchester City, care şi l-a tatuat pe Kaka pe piele

Ghinion teribil pentru un fan al lui Manchester City, care şi l-a tatuat pe Kaka pe piele
Sursa foto: Kaka
25 Ian 2009   •   16:35

Un fan al lui Manchester City trebuie să sufere acum consecinţele grabei sale, după ce şi-a făcut două tatuaje cu Ricardo Kaka în indeea că acesta va juca la City, iar transferul a picat ulterior. Barry Winston, un suporter în vârstă de 28 de ani al echipei la care joacă un alt brazilian, Robinho, regretă, acum, cu certitudine faptul că nu a mai aşteptat câteva zile, alegându-se cu două tatuaje care nu înseamnă nimic.
Suporterul lui City a fost extaziat atunci când a aflat din presă de transferul lui Kaka de la AC Milan la echipa sa, dorind să imortalizeze imortalizeze fericitul eveniment unde altundeva decât pe propriul corp.Pentru a fi sigur, însă, că nu se grăbeşte, englezul s-a asigurat de veridicitatea informaţiei la o rudă care, conform prosport.ro, lucra la magazinul clubului. După ce i s-a confirmat ceea ce îşi dorea să se întâmple, Winston s-a dus repede la salon şi s-a tatuat pe spate cu chipul vedetei din Milano şi pe piept cu cuvintele: "Kaka: cu City până la moarte". A trebuit să sufere timp de opt ore imprimarea desenului pe piele, pentru a afla, apoi, la puţin timp că transferul brazilianului picase.
Englezul va trebui, astfel, să rămână cu tatuajele care l-au costat, oricum 420 de euro, şi să se ascundă cât poate de mult, pentru a nu se pune în situaţii jenante.
"Din ce am citit, părea că afacerea e încheiată. Chiar vorbisem cu un văr de-al meu care lucrează într-un magazin al clubului, şi mi-a spus că deja au început să imprime tricouri cu numele lui Kaka. Ar fi trebuit să mă bazez pe surse mai de încredere", a recunoscut Barry Winston despre nefericita păţanie conform sursei citate.
Foto: www.guardian.co.uk
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester City
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close