Antena 3 CNN Sport Off Sport Gigi Becali a început să regrete: "Am făcut o mare greşeală că m-am retras"

Gigi Becali a început să regrete: "Am făcut o mare greşeală că m-am retras"

Gigi Becali a început să regrete: "Am făcut o mare greşeală că m-am retras"
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Feb 2013   •   20:22

Gigi Becali, care luni a fost condamnat de ICCJ la trei ani de închisoare cu suspendare, a declarat că se va consulta cu avocaţii săi pentru a vedea dacă va putea să îşi reia mandatul de europarlamentar, scrie gândul.info. "Am făcut o mare greşeală că m-am retras din mandatul de europarlamentar, că nu aveau curajul să facă asta. M-am retras, am zis că vreau să lupt pentru ţara mea. Am ieşit, iar de acum încolo vreau să lupt pentru familia mea. Nu mi-am dat seama, am fost un idealist şi am greşit. Îmi pare rău că m-am retras din mandatul de europarlamentar. Acum, am pus nişte avocaţi să se intereseze dacă pot să îmi reiau mandatul, pentru că demisia eu nu mi-am dat-o de acolo", a spus Becali.

Finanțatorul Stelei a  lăsat de înţeles că a fost condamnat la cererea preşedintelui Traian Băsescu. "Omul e tare, are putere. Nu am ştiut că are o aşa mare putere asupra omului puternic. Dacă a putut să facă asta, bravo lui. Dar să ştie un lucru, noi nu răspundem doar pe lumea asta, ci şi pe ailaltă. Toţi cei care au contribuit la lucrul ăsta vor contribui. Ştiţi voi cine e, pentru că altfel nu se explică. Aici nu e vorba de executare sau de suspendare, aici e vorba de batjocură. A zis că el deţine puterea în justiţie şi face ce vrea cu mine. Timpul va demonstra dacă România va rămâne în mâinile lui Dumnezeu sau a lui Satana", a completat Becali.

De asemenea, Becali a menţionat că va face acţiune la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg în acest dosar. "E o decizie care nu e chiar definitivă, definitivă. E definitivă pentru România, dar voi ataca la CEDO, ca să se facă o revizuire. Probabil că va dura un an de zile, după care se vor schimba multe sintagme. Se vor schimba mai multe şi peste un an şi jumătate, după prezidenţiale. Mă doare inima, iar când te doare inima, ea e slăbită de emoţie şi nu poţi să vorbeşti tare. Nu ai cum să fii războinic cu o inimă înmuiată. Pe mine m-au înmuiat. M-au făcut căţeluş. Mie mi-au omorât sufletul, mi-au demonstrat că ei fac ce vor", a adăugat acesta.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close