Antena 3 CNN Sport Off Sport Gigi Becali a vrut să-şi facă stână la Buşteni. "Oieritul e meseria mea adevărată"

Gigi Becali a vrut să-şi facă stână la Buşteni. "Oieritul e meseria mea adevărată"

Gigi Becali a vrut să-şi facă stână la Buşteni. "Oieritul e meseria mea adevărată"
Sursa foto: gigi becali
05 Ian 2010   •   15:51

Jucătorii Stelei se pot resemna cu gândul că patronul lor, Gigi Becali, pune mai mare preţ pe cele 40 de oi pe care le are în curte decât pe ei. Latifundiarul din Pipera se mândreşte cu faptul că este, de fapt, oier, şi spune că a fost foarte aproape de a înfiinţa o stână personală la munte, în localitatea prahoveană Buşteni.
O întâlnire întâmplătoare cu orimarul localităţii Buşteni, cu ocazia meciului Astra Ploieşti - Steaua 2-1, s-ar fi putut concretiza într-o înţelegere dacă, în cele din urmă, criza financiară nu l-ar fi împiedicat pe Becali să transforme cele 30 de hectare de pământ promise de edilul prahovean într-o stână de toată mândria.
"Gigi Becali este un miliardar excentric. Visează să crească oi în vârful muntelu?Gigi mi-a spus că ar vrea să concesioneze pe 90 de ani vreo 30 de hectare de pământ pentru păşunat, la Buşteni. Era vorba cam de un euro pe metrul pătrat. Aş fi fost dispus să-i închiriez terenul solicitat, dar discuţiile nu s-au mai finalizat?, a declarat primarul din Buşteni, pentru libertatea.
În ciuda faptului că Becali nu şi-a văzut cu ochii visul de a avea o stână la munte, el se poate delecta, totuşi, cu turma de oi pe care o ţine în spatele vilei din Pipera. Fără oi şi brânză, de altfel, Becali nici nu ar putea să trăiască.
?Eu mănânc la fiecare masă brânză. La felul unu - brânză, la felul doi - brânză, la desert - tot brânză. Ăsta sunt eu, îmi place foarte mult brânza şi nu-mi lipseşte de la nici o masă?, a precizat Becali.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali stana Steaua Bucuresti busteni
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close