Antena 3 CNN Sport Off Sport Gigi Becali îi distrează pe englezi: The Guardian lansează "Premiile Gigi Becali"

Gigi Becali îi distrează pe englezi: The Guardian lansează "Premiile Gigi Becali"

Gigi Becali îi distrează pe englezi: The Guardian lansează "Premiile Gigi Becali"
01 Ian 2012   •   15:59

Englezii de la publicaţia The Guardian au anunţat debutul "Premiilor Gigi Becali" şi au prezentat în prima zi din an cea mai memorabilă declaraţie din 2011 a patronului. "De Paşte, patronul Stelei le-a cerut scuze celor pe care i-a jignit, printre care unui patron rival din campionat ("un nenorocit, un ţigan gras") şi homosexualilor ("e boala lor, nu a mea!"). Gigi a explicat atunci că a simţit că trebuie să renască de Paşte. "Pentru că asta îl va înnebuni pe Satana. Uraşte teribil când un suflet devine curat", notează cei de la Guardian.

Nominalizaţii pentru "premiul Gigi Becali": Vdravko Mamic, Dinamo Zagreb - patron. Întrebat de presupusele fraude în care ar fi implicat, Mamic nu s-a putut abţine şi a început să urle la reporterul respectiv: "Minţi şi nu te poţi opri din minţit. Monstru jegos, nu te speli niciodată. Nenorocitule, nenorocitule, nenorocit mizerabil! Te bat ca pe o pisică!"

A doua nominalizare îi aparţine lui Louis "Loulou" Nicollin, patron la Montpellier. Acesta este prezent cu comentariul adus celor de la Saint Etienne, în noiembrie: "Sunt nişte imbecili patetici! O sa vadă ei! Sunt o adunatură de nenorociţi!"

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Paste Dinamo Zagreb
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close