Antena 3 CNN Sport Off Sport Gigi Becali îşi reia studiile. Patronul Stelei este în anul III la Drept

Gigi Becali îşi reia studiile. Patronul Stelei este în anul III la Drept

Gigi Becali îşi reia studiile. Patronul Stelei este în anul III la Drept
Sursa foto: gigi becali
12 Mar 2010   •   13:04

Patron al clubului de fotbal Steaua, om de afaceri şi parlamentar european, Gigi Becali şi-a făcut timp să îşi continue şi studiile universitare. Latifundiarul din Pipera vrea să devină doct în ale dreptului şi, astfel, va relua facultatea de unde a lăsat-o, din anul III. Becali s-a înscris la Facultatea de Drept a Universităţii Ecologice în 2005, dar şi-a luat pauză în 2007 din lipsă de timp, anunţă gsp.

Statului de celebritate cere rareori studii superioare în România. Cu toate acestea, Gigi Becali este membru al Parlamentului Europei şi a decis, astfel, că nu poate să se facă de râs la Strasbourg deoarece nu are diplomă de licenţă. Aşa se face că îşi reia studiile întrerupte în 2007, la Facultatea de Drept, şi este determinat să nu se lase până nu se vede cu diploma în mână.
De altfel, Becali a făcut furori de fiecare dată când a dat pe la facultate în perioada 2005-2007, cerând să fie examinat în privat pentru că este "cunoscut" şi făcând show cu ceilalţi studenţi ai Universităţii.
"Toţi eram ciorchine în jurul lui şi ne prăpădeam de râs când ne povestea despre fotbal şi politică. Era caterincă mare şi mereu speram să mai dea nişte autografe şi să ne întindem la glume cu el", a declarat un coleg de-al patronului Stelei în Fanatik.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali studii steaua
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close