Antena 3 CNN Sport Off Sport Gigi Becali, Mister România: ?Decât să am chelia lui Copos, mai bine îmi dau averea şi rămân sărac? (VIDEO)

Gigi Becali, Mister România: ?Decât să am chelia lui Copos, mai bine îmi dau averea şi rămân sărac? (VIDEO)

Gigi Becali, Mister România: ?Decât să am chelia lui Copos, mai bine îmi dau averea şi rămân sărac? (VIDEO)
Sursa foto: gigi becali
11 Sep 2009   •   12:08

Finanţatorul Stelei a avut o revelaţie în timp ce urmărea şi se urmărea la televizor. Deşi admite că nu îl mai interesează sexul feminin, sau părerea acestuia despre calităţile sale fizice, Gigi Becali a descoperit adevărata valoare a frumuseţii sale.
Prezent în cadrul emisiunii Agentul VIP de pe Antena 2, Gigi Becali declara că în timp ce se uita la televizor a văzut un material video în care era prezentat atât el, cât şi preşedintele Dinamo şi rivalul Cristi Borcea, ocazie cu care a făcut un studiu comparativ. ?Am văzut vizibil că eu sunt mai frumos ca el. Bă, eu sunt mai frumos ca bagabontul ăsta?, aprecia Gigi, care a primit şi confirmarea de la soţia sa. Latifundiarul crede că la fizic el este mai frumos decât Borcea, deşi acesta este ?înalt şi prezentabil?.
Pe aceeaşi scară valorică, Becali aprecia că este mai sus decât Mitică Dragomir sau Bănel Nicoliţă.
În schimb, referitor la patronul formaţiei Rapid, proaspătul europarlamentar sublinia că decât să ?aibă chelia lui George Copos, mai bine dau toată averea mea şi rămân sărac lipit?. Aceasta arăta că i-a dat şi ?două palme pe chelie? lui Copos.



Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close