Antena 3 CNN Sport Off Sport Gigi Becali, noi atacuri la adresa lui Răzvan Burleanu, după sancțiunile FRF

Gigi Becali, noi atacuri la adresa lui Răzvan Burleanu, după sancțiunile FRF

Gigi Becali, noi atacuri la adresa lui Răzvan Burleanu, după sancțiunile FRF
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    07 Sep 2017   •   15:33

Gigi Becali a reacționat după sancțiunile severe dictate de FRF și a anunțat că va ataca decizia inclusiv în instanțele civile și a lansat noi atacuri la adresa lui Răzvan Burleanu, dar și către ceilalți membri ai forului de la Casa Fotbalului.

„Dacă Burleanu a reușit să stăpânească, vă dați seama ce sclavi avem în Federație?. (...) Am ajutat imigranți, nu pot să fiu rasist”, a spus Gigi Becali, patronul FCSB, potrivit libertatea.ro.

”O să atac și în instanța civilă această decizie. Problema e mentalitatea, dacă îl atac pe Burleanu îmi dau ei la cap. Când o să avem instituții nesupuse stăpânului? Dacă Burleanu a reușit să stăpânească, vă dați seama ce sclavi avem în Federație? Clubul ce treabă are? Eu nu am nicio treabă cu clubul, nici finanțator nu mai sunt, mi-am luat banii, nu mai am nicio treabă. Ce legătură are clubul? Nu au cum să nu mă lase să merg la meciuri. Cum adică? Asta înseamnă pușcărie. Dacă te pui la mintea lor, ei pot să facă orice, nu contează legea”, a adăugat patronul de la FCSB.

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a fost amendat cu suma de 130.000 de lei și suspendat șase luni de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal pentru încălcări ale Regulamentului Disciplinar al FRF.
 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close