Antena 3 CNN Sport Off Sport Gigi Becali râde de Dumitru Dragomir: Suferă de priapism, nu poate să doarmă noaptea (VIDEO)

Gigi Becali râde de Dumitru Dragomir: Suferă de priapism, nu poate să doarmă noaptea (VIDEO)

Gigi Becali râde de Dumitru Dragomir: Suferă de priapism, nu poate să doarmă noaptea (VIDEO)
02 Mar 2010   •   11:29

Se spune că nu este frumos să faci haz de necazul cuiva, însă Gigi Becali nu a putut să se abţină atunci când a vorbit despre problemele cu care se confruntă şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

"Suferă de boala lui Carol al II-lea", a declarat Gigi Becali la GSpTV, râzând cu gura până la urechi. "A luat toate medicamentele din lume şi niciunul nu face faţă. Nu se îndoaie. I-au făcut şi operaţie şi tot degeaba. Nu poate să doarmă omul. Odată nu a putut să doarmă cinci zile. Stă tot timpul par. Poate să ia 7.000 de medicamente, însă doar într-o poziţie poate să doarmă", a dezvăluit patronul Stelei.

Dumitru Dragomir a intrat şi el prin telefon în discuţie şi a confirmat că suferă de priapism, o stare de erecţie a penisului prelungită în mod anormal, adesea dureroasă şi neurmată de ejaculare. "Am boala regelui. Ăştia care râd la televizor voiau boala mea, dar nu vă închipuiţi cât e de groaznic să stai noaptea şi să te chinui", a spus şeful LPF.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir Gigi Becali
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close