Antena 3 CNN Sport Off Sport Gigi: Obiectivul Stelei ? trofeul Europa League. Visul meu ? să joc în film alături de Angelina Jolie

Gigi: Obiectivul Stelei ? trofeul Europa League. Visul meu ? să joc în film alături de Angelina Jolie

Gigi: Obiectivul Stelei ? trofeul Europa League. Visul meu ? să joc în film alături de Angelina Jolie
25 Aug 2009   •   20:14


Dă-i lui Gigi un deget şi el visează la toată mâna. După victoriile obţinute de Steaua Bucureşti în faţa unor adversari modeşti precum Ujpest, Motherwell sau Saint Patrick?s, finanţatorul Gigi Becali se gândeşte deja ca roş-albaştrii să aducă primul trofeul din istoria Europa League în Ghencea.

Într-o intervenţie telefonică la Sport.ro, Gigi Becali a lăsat deoparte visul de a ajunge preşedintele României, dar a vorbit despre dorinţa sa de a juca, alături de Angelina Jolie, într-un film. Cu condiţia ca acesta să fie demn de Oscar.

Tot de Oscar este şi scenariul pus la cale de Gigi pentru Europa League, unde a declarat că îşi doreşte adversari cât mai slabi, ca drumul spre finală să fie lejer. ?De fapt, nici nu prea mai sunt echipe mai puternice decât Steaua în Europa League?, şi-a dat seama patronul Stelei.

El i-a fixat astfel obiectivul lui Cristiano Bergodi. ?Anul ăsta cred că vom cuceri trofeul, ăsta e obiectivul echipei, nu doar o dorinţă?, a declarat Gigi Becali.

Antena3.ro

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close