Antena 3 CNN Sport Off Sport Hocheistul rus care supravieţuise accidentului aviatic de la Iaroslavl a murit în spital

Hocheistul rus care supravieţuise accidentului aviatic de la Iaroslavl a murit în spital

Hocheistul rus care supravieţuise accidentului aviatic de la Iaroslavl a murit în spital
de M.T.    |    12 Sep 2011   •   12:46

Hocheistul rus al echipei Lokomotiv Iaroslavl, Alexander Galimov, care supravieţuise accidentului aviatic de săptămâna trecută a decedat, luni, la spital.

 
Pe 12 septembrie, în cursul dimineţii, în pofida unei terapii permanente, care au folosit cele mai moderne tratamente, Alexander Galimov a decedat în urma arsurilor semnificative”, se arată într-un comunicat al spitalului în care se afla sportivul de 26 de ani.
 
Informaţia a fost confirmată şi de federaţia de hochei din Rusia, care a postat pe site-ul său oficial: „Exprimăm cele mai profunde condoleanţe pentru familia şi prietenii lui Alexander, precum şi tuturor celor care au privit lupta sa pentru viaţă ca o ultimă speranţă în această teribilă tragedie”.
 
Galimov avea arsuri severe pe mai mult de 80% din suprafaţa corpului şi a fost plasat în comă artificială după ce a fost transportat la spitalul din Moscova.
 
Steward-ul Alexander Sizov, care a rămas ultimul supravieţuitor al accidentului, se află în continuare la spital, în stare critică.

 

×
Subiecte în articol: accident aviatic Rusia deces
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close