Antena 3 CNN Sport Off Sport Iancu bagă ?câinii? în fibrilaţii: Steaua va fuziona cu Urziceni şi va juca în Liga Campionilor!

Iancu bagă ?câinii? în fibrilaţii: Steaua va fuziona cu Urziceni şi va juca în Liga Campionilor!

Iancu bagă ?câinii? în fibrilaţii: Steaua va fuziona cu Urziceni şi va juca în Liga Campionilor!
25 Mai 2009   •   00:38

Înfrângerea lui Dinamo la Unirea Urziceni şi perspectiva unei noi ratări a calificării în grupele Ligii Campionilor le-a permis patronilor de la FC Timişoara şi Steaua Bucureşti să facă haz de necazul ?câinilor roşii?.

La Fanatik Show, la OTV, Marian Iancu a aruncat bomba: Steaua şi Unirea Urziceni vor fuziona, pentru ca roş-albaştrii să joace în Liga Campionilor! Astfel, după ce săptămâni întregi au făcut mişto de rivali că se chinuie să prindă un loc de Europa League, dinamoviştii au primit vestea că aceştia au mai multe şanse să ajungă în Liga Campionilor de pe locul 7-8, decât au ei de pe locul doi.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a intrat şi el în jocul celor de la OTV şi a declarat că o fuziune este posibilă conform legilor din România. Latifundiarului din Pipera i-ar surâde cu atât mai mult ideea cu cât Dan Petrescu ar ajunge antrenor la Steaua, iar Massimo Pedrazzini ar deveni secundul lui:



Simţind că va fi lăsat de căruţă şi că nu va face parte din noul proiect din cauza neînţelegerilor cu Gigi Becali, Mihai Stoica, preşedintele Unirii Urziceni şi fostul manager de la Steaua, nu a gustat gluma. El a declarat la GSpTV că acest anunţ al lui Marian Iancu nu este altceva decât o diversiune înainte meciului direct dintre FC Timişoara şi Unirea Urziceni.

?În seara asta, oricine are o idee şi i se pare interesantă vine şi spune ce vrea. Marian Iancu este unul dintre cei mai abili conducători de club din Liga 1, care ştie ce spune. El declară lucurile acestea pentru a crea o diversiune înaintea meciului direct cu Unirea. El ştie de aversiunea pe care o au fanii Timişoarei pentru echipele din Capitală şi vrea ca fanii să considere că luptă contra Stelei, nu contra Urziceniului. Unirea şi Steaua nu vor fuziona!?, a declarat Mihai Stoica la GSpTV.

Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close