Incidente la Roma, înainte de Lazio - Tottenham: Un suporter englez a ajuns în stare gravă la spital

de M.T.    |    22 Noi 2012   •   11:07
Incidente la Roma, înainte de Lazio - Tottenham: Un suporter englez a ajuns în stare gravă la spital Foto: gazzetta.it

Zece persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă la spital, în urma unui raid al fanilor lui Lazio într-un pub din Roma în care se aflau mai mulţi suporteri ai formaţiei engleze Tottenham.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 1:30, în noaptea de miercuri spre joi, în pubul Drunken Ship, un local frecventat în special de englezi şi americani, potrivit presei italiene.

Pubul a fost luat cu asalt de mai multe persoane cu faţa acoperită, despre care martorii au precizat că sunt fani ai lui Lazio, aceştia rănind nouă englezi şi un american şi distrugând localul.

Printre victime se află şi un fan al lui Tottenham, ajuns în stare gravă la spital şi care, cel mai probabil, va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa sa.

Poliţia italiană a reţinut deja mai multe persoane care ar fi fost implicaţi în ciocnire, conform Gazzettei dello Sport, cel mai tânăr având 20 de ani, iar cel mai în vârstă 45.

Joi seară, de la ora 20, pe Stadio Olimpico din Roma, este programată întâlnirea dintre Lazio şi Tottenham, contând pentru grupa J a Europa League.

Parteneri
x close