Antena 3 CNN Sport Off Sport Întâlnire de gradul zero: Fanii lui Liverpool l-au ironizat pe Samir Nasri, după meciul direct din Cupa Ligii

Întâlnire de gradul zero: Fanii lui Liverpool l-au ironizat pe Samir Nasri, după meciul direct din Cupa Ligii

Întâlnire de gradul zero: Fanii lui Liverpool l-au ironizat pe Samir Nasri, după meciul direct din Cupa Ligii
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    12 Ian 2012   •   13:45

Seara de miercuri nu a fost deloc una uşoară pentru francezul Samir Nasri. Jucătorul lui Manchester City, care a avut o evoluţie dezamăgitoare în meciul pierdut de echipa sa în turul semifinalelor Cupei Ligii Angliei, 0-1 cu Liverpool, s-a văzut nevoit să facă faţă şi ironiilor venite din partea fanilor adverşi.

În timp ce se îndrepta spre casă, francezul a dat peste o maşină în care se aflau mai mulţi suporteri ai „cormoranilor”, care nu au ratat ocazia de a-l tachina de mijlocaşul de 24 de ani.

Fanii lui Liverpool au început prin a-i aduce aminte lui Nasri rezultatul meciului, strigând „1-0” în direcţia acestuia, apoi l-au numit „jucător refuzat de Arsenal”.

Iniţial, fotbalistul liderului din Premier League nu a reacţionat, însă susţinătorii „cormoranilor” şi-au continuat tirul, spunându-i francezului că „N-ar fi trebuit să pleci de la Arsenal. Acolo aveai mai multe şanse de a câştiga Liga Campionilor decât la Manchester City”.

În cele din urmă, Nasri a coborât geamul şi s-a mulţumit să spună doar „Sunt pe primul loc în campionat”, înainte de a demara în trombă de lângă cei care îl agresau verbal.

Întreaga scenă a fost filmată de fanii lui Liverpool, imaginile ajungând pe YouTube.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close