Antena 3 CNN Sport Off Sport Intrare bărbătească la o doamnă arbitru

Intrare bărbătească la o doamnă arbitru

Intrare bărbătească la o doamnă arbitru
03 Mai 2011   •   12:24

Meseria de arbitru nu este deloc uşoară, în special pentru o femeie. Pe lângă glumele inevitabile ale spectatorilor şi chiar ale jucătorilor, doamnele arbitru mai află şi că fotbalul este, în primul rând, un joc pentru bărbaţi. A simţit-o pe propria piele Sian Massey, care s-a aflat la una dintre tuşe la meciul din liga a doua din Anglia dintre Cardiff City şi Middlesbrough.

La jumătatea celei de-a doua reprize, la o minge disputată în apropierea liniei de aut, un fundaş al celor de la Cardiff a intervenit în faţa unui adversar trimiţând balonul în afara terenului. Faza a avut însă o continuare neaşteptată, fotbalistul gazdelor aplicându-i un bodycheck de toată frumuseţea lui Sian Massey, care a trimis-o pe aceasta la pământ, spre amuzamentul general, inclusiv al colegului de brigadă de la centru.

Se prea poate însă ca „atacul” asupra arbitrului de tuşă, care s-a nimerit să fie femeie, să fi fost intenţionat, imaginile oferind senzaţia că jucătorul nu a încercat foarte mult să evite contactul. Iar faptul că nici măcar nu şi-a cerut scuze după acest moment dă şi mai mult de gândit.

 

×
Subiecte în articol: Anglia arbitru
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close