Antena 3 Sport Off Sport Ipostaza inedită în care a fost fotografiată Mariana Bitang, la Campionatul European de Gimnastică de la Cluj

Ipostaza inedită în care a fost fotografiată Mariana Bitang, la Campionatul European de Gimnastică de la Cluj

20 Apr 2017   •   18:39
Ipostaza inedită în care a fost fotografiată Mariana Bitang, la Campionatul European de Gimnastică de la Cluj

Jurnalistul Dorin Chioțea a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie surprinzătoare cu antrenoarea Mariana Bitang cu mopul în mână, la Campionatul European de Gimnastică 2017 de la Cluj.

”Priviti fotografia anului 2017: Doamna de Fier Mariana Bitang vrea o sala de antrenamente civilizata pentru sportivi. Iar pentru asta e gata sa faca orice, inclusiv sa dea cu mopul la Campionatele Europene Petrom. "Noi suntem voluntari pe aici", imi spunea cu subinteles inegalabilul Octavian Bellu. Gimnastica cu glorie si raze de lumina pentru Mariana nu inseamna doar glamour, ci deseori si ravna de tip low cost. Admiratia sincera a unei femei de serviciu istovita langa galeti e parte din peisaj. Jur ca ma inclin fara alte cuvinte!” a scris Dorin Chioțea, pe Facebook.

Retrași de la cârma echipei naționale feminine de gimnastică, Mariana Bitang și Octavian Bellu sunt prezenți ca volunari la Campionatul European de Gimnastică 2017, care se desfășoară în aceste zile la Cluj.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: mariana bitang
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close