Antena 3 CNN Sport Off Sport Jens Lehmann, făcut măgăruş de un copil de mingi la Hannover - Stuttgart (VIDEO)

Jens Lehmann, făcut măgăruş de un copil de mingi la Hannover - Stuttgart (VIDEO)

Jens Lehmann, făcut măgăruş de un copil de mingi la Hannover - Stuttgart (VIDEO)
Sursa foto: jens lehmann
27 Oct 2009   •   10:03

Portarul echipei lui Ciprian Marica, Jens Lehmann, află la 39 de ani cât de răi sunt copiii de şcoala generală. În cazul în care a scăpat atunci, Lehmann n-a mai scăpat la meciul Hannover ? Stuttgart 1-0, când a fost făcut măgăruş şi ironizat de un copil de mingi de doar 14 ani.
Stuttgart a pierdut sâmbătă partida de pe teren străin cu Hannover 96 cu scorul de 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Didier Ya Konan în minutul 31. Până aici nimic neobişnuit. Minutele s-au scurs, însă, iar Stuttgart a intrat în criză de timă. În minutul 80, deja Lehmann alerga la marginea terenului pentru a bate auturi.
Astfel a făcut în minutul 81, când a fugit după o minge ieşită din teren şi prinsă de un copil de mingi. Tânărul neamţ atât a aşteptat şi l-a umilit pe portarul cu 61 de selecţii la reprezentativa ?Panzerelor?.
După meci, Lehmann a fost foc şi pară, acuzând dur cultura germană, în care se tolerează şi se promovează astfel de comportamente. Pare puţin trasă de păr afirmaţia portarului, în ciuda lipsei de fair-play arătată de copilul de mingi.
Băiatul, Aron Schulz, în vârstă de 14 ani, consideră că nu a greşit cu nimic, spunând că nu a făcut decât să îşi ajute echipa. Şi, într-adevăr, aceasta avea nevoie de ajutor de acest fel, după cum a spus şi Lehmann după meci:
"Mă întreb dacă spectatorii de pe stadioanele de fotbal din Germania vor să vadă aşa ceva. Hannover a câştigat zece minute numai prin faulturi simulate şi prin astfel de acţiuni precum cea a puştiului. Nu-mi vine să cred că li se spune copiilor de mingi să facă asemenea lucruri", a declarat portarul, potrivit prosport.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: VfB Stuttgart Bundesliga
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close