Antena 3 CNN Sport Off Sport Lacrimile mamei lui Tănase l-au convins pe Gigi: "Nu mori dacă vezi păsărica o dată pe săptămână" (VIDEO)

Lacrimile mamei lui Tănase l-au convins pe Gigi: "Nu mori dacă vezi păsărica o dată pe săptămână" (VIDEO)

Lacrimile mamei lui Tănase l-au convins pe Gigi: "Nu mori dacă vezi păsărica o dată pe săptămână" (VIDEO)
Sursa foto: gigi becali
10 Dec 2009   •   22:12

Mijlocaşul de 1,8 milioane de euro al Stelei, Cristi Tănase, primeşte o nouă şansă de la patronul Gigi Becali după ce a călcat iar strâmb şi a băut vin în oraş până la cinci dimineaţa. Gigi l-a iertat pe jucător după ce a vorbit în direct la Antena 1 cu mama acestuia. Mama lui Tănase mai că nu a plâns şi l-a rugat pe latifundiar să-i ierte copilul. Becali a fost impresionat şi, aducându-şi aminte de cum e să fii tânăr, i-a mai dat o şansă jucătorului său.
Ultima escapadă nocturnă a lui Tănase, care a petrecut cu manele şi alcool în compania prietenei sale Iulia l-a înfuriat la culme pe Gigi Becali. Patronul din Ghencea părea, chiar, decis să îl vândă cât de curând, dar o discuţie cu mama lui Tănase l-a făcut să revină la sentimente mai bune.
"Am vorbit cu copilul, plângea aşa cum nu l-am mai văzut niciodată. Îşi cere iertare în faţa mea că a greşit, îşi cere iertare în faţa fanilor, a domnului Becali pentru că a greşit. Eu ca mamă l-am iertat.El mi-a promis că nu va mai face această greşeală niciodată." a spus mama jucătorului în speranţa că-şi va putea scăpa copilul de probleme.
"Şi eu l-am iertat atunci. Eu nu-i cer să se despartă de fata asta pentru că nu poate. Eu ştiu ce înseamnă că am avut şi eu vârsta lui şi ştiu ce înseamnă pasiunea pentru o femeie. Puteai să îmi tai capul şi tot nu o lăsam.", s-a lăsat Gigi înduplecat.

Gigi nu s-a mulţumit să declare doar că îl iartă pe Cristi Tănase, ci i-a făcut tânărului de 23 de ani şi planul vieţii sexuale. Patronul consideră că Tănase se poate mulţumi cu o partidă de sex pe săptămână.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Cristi Tanase viata sexuala
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close