Lovitură pentru Silvio Berlusconi! AC Milan, cumpărat cu o scrisoare bancară falsă

de A.M.P    |    21 Sep 2016   •   12:31
Lovitură pentru Silvio Berlusconi! AC Milan, cumpărat cu o scrisoare bancară falsă Foto: Silvio Berlusconi/Facebook

Grupul de investitori chinezi care vrea să cumpere clubul de fotbal AC Milan a prezentat o scrisoare de garanţie falsă. Informaţia a fost dată publicităţii de instituţia creditoare al cărei nume apare în documente, transmite Bloomberg, citat de capital.ro.

Compania lui Silvio Berlusconi, Fininvest SpA, a convenit luna trecută să vândă clubul de fotbal AC Milan unui grup cvasi-necunoscut de investitori chinezi, pentru suma de 740 milioane de euro, inclusive datoriile.

Pentru a-şi dovedi bonitatea financiară, chinezii au prezentat acte despre care au spus că provin de la Bank of Jiangsu Co.

Reporterii de la Bloomberg au întrebat societatea bancară dacă a emis un astfel de document, iar răspunsul a fost unul negativ.

La rândul său, consorţiul chinez denumit Sino-Europe Sports Investment Management Changxing Co şi condus de omul de afaceri Li Yonghong "nu confirmă că ar fi trimis un asemenea document", după cum au spus oficialii grupului, într-un mail. "După cum deja am demonstrat în fapt, noi ne menţinem angajamentul privind încheierea acordului", au adăugat aceştia.

Parteneri
x close