Antena 3 CNN Sport Off Sport Managerul general al Stelei a fost amendat cu 400 de euro, după ce a agresat o echipă de jurnalişti la Skopje

Managerul general al Stelei a fost amendat cu 400 de euro, după ce a agresat o echipă de jurnalişti la Skopje

Managerul general al Stelei a fost amendat cu 400 de euro, după ce a agresat o echipă de jurnalişti la Skopje
de M.T.    |    23 Iul 2013   •   13:25

Managerul general al echipei Steaua, Mihai Stoica, a fost amendat cu 25.000 de denari, aproximativ 400 de euro, urmând să suporte şi cheltuielile de judecată, după ce a agresat o echipă ProTV în Macedonia, acolo unde campioana României va disputa returul cu Vardar Skopje din preliminariile Ligii Campionilor.

Potrivit Mediafax, oficialul roş-albaştrilor a pledat vinovat, marţi, în faţa judecătorului din Skopje, acesta urmând să o audieze şi pe Alexandra Tănăsescu, reporterul agresat de Stoica şi de unul dintre bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei.

Poliţia nu l-a putut identifica după imagini pe bodyguardul care a agresat-o pe jurnalistă.

„Gata, s-a terminat! Gata! Staţi degeaba aici, gata, s-a terminat!", a spus Stoica la ieşirea din tribunal.

Mihai Stoica a fost audiat de poliţia din Skopje şi în noaptea de luni spre marţi, după ce i-a înjurat pe reporterii ProSport şi ProTV şi a agresat-o pe jurnalista Alexandra Tănăsescu.

Incidentul s-a produs luni după-amiază, înaintea antrenamentului oficial al al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar.

Stoica şi unul dintre agenţi i-au smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu şi au şters imagini de pe acesta. Stoica le-a cerut jurnaliştilor să părăsească arena şi a proferat injurii la adresa lor.

Alexandra Tănăsescu a primit îngrijiri medicale la spital şi i-a fost eliberat un certificat medico-legal. În urma agresiunii la care a fost supusă de oamenii de ordine de la stadion, mâna Alexandrei a fost bandajată de către medici.

În jurul miezului nopţii de luni spre marţi, reprezentaţii poliţiei locale au descins la hotelul în care este cazată delegaţia Stelei, pentru a-l identifica pe agresor.

Oficialul stelist şi-a recunoscut faptele, însă a refuzat iniţial să meargă la poliţie. În momentul în care poliţia l-a invitat la secţie, managerul Stelei a început să strige că este cetăţean european, iar reprezentanţii legii să se prezinte cu mandat.

În cele din urmă, Stoica a acceptat să meargă la secţia de poliţie, dar acolo managerul Stelei a negat însă că ar fi avut gărzi de corp.

Oficialul Stelei a declarat în faţa autorităţilor că cei doi care au agresat-o pe Alexandra Tănăsescu nu sunt gărzile sale de corp şi că nu sunt cazaţi în hotelul Stelei.

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close