Antena 3 CNN Sport Off Sport Mărturia șocantă a unei gimnaste medaliate la JO: ”Am fost molestată de doctorul echipei până când m-am retras. Am crezut că mor”

Mărturia șocantă a unei gimnaste medaliate la JO: ”Am fost molestată de doctorul echipei până când m-am retras. Am crezut că mor”

Mărturia șocantă a unei gimnaste medaliate la JO: ”Am fost molestată de doctorul echipei până când m-am retras.  Am crezut că mor”
Sursa foto: Foto: McKayla Maroney/ Facebook
18 Oct 2017   •   14:57

Sub hashtag-ul #metoo, tot mai multe femei au vorbit despre momentele în care au fost hărțuite sau molestate de bărbați. 

Fosta gimnastă McKayla Maroney, 21 de ani, a dezvăluit că și ea a avut parte de o astfel de dramă.

"Cuvintele tuturor din ultimele zile au fost o inspirație pentru mine. Știu că e greu să vorbești în public despre ceva așa oribil și personal, pentru că mi s-a întâmplat și mie.Am visat să merg la Jocurile Olimpice, iar lucrurile pe care le-am îndurat au fost inutile și dezgustătoare.”, a declarat gimnasta.

Aceasta a povestit cum a fost molestată de doctorul Larry Nassar, doctorul echipe de gimnastică a Statelor Unite. Doctorul Nassar îi aplica un ”tratament medical necesar, care a fost oferit tuturor, de mai bine de 30 de ani”, informează gsp.ro

”A început când aveam 13 ani, la unul dintre primele mele cantonamentele cu echipa națională, în Texas, și nu s-a terminat până când am renunțat la sport. Părea că sunt sub amenințare oricând omul aceasta avea o șansă. S-a întâmplat și la Londra, chiar înainte ca eu și echipa mea să câștigăm medalia de aur, s-a întâmplat chiar și înainte ca eu să câștig medalia de argint. Pentru mine, cea mai înfricoșătoare noapte a fost când aveam 15 ani. Am zburat toată ziua și toată noaptea ca să ajung cu echipa la Tokyo. Mi-a dat o pastilă pentru a dormi în timpul zborului. Următorul lucru pe care îl știu e că m-am trezit cu el, într-o cameră de hotel, priminind «tratament». Am crezut că în acea noapte voi muri.”, a mai spus McKayla Maroney.

×
Subiecte în articol: gimnasta metoo hartuire
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close