Antena 3 CNN Sport Off Sport Maşina furată a lui Gattuso, găsită după trei ani în Albania. Şi Beckham păţise la fel

Maşina furată a lui Gattuso, găsită după trei ani în Albania. Şi Beckham păţise la fel

Maşina furată a lui Gattuso, găsită după trei ani în Albania. Şi Beckham păţise la fel
Sursa foto: gennaro gattuso
12 Noi 2009   •   16:53

Veşti bune pentru mijlocaşul lui AC Milan, Gennaro Gattuso. Poliţia de la Tirana, capitala Albaniei, a anunţat joi că a găsit maşina italianului, furată în 2006. Bolidul marca Range Rover fusese adus în Albania, ţară cunoscută pentru piaţa "bogată" de maşini furate, de către un italian care încerca să o vândă după ce îi schimbase datele de identificare. David Beckham a primit şi el o veste similară în 2005, când fost anunţat că i s-a gasit autoturismul BMW la graniţa macedo-albaneză.
Gattuso a avut, cu siguranţă, timp să se obişnuiască cu gândul că i s-a furat maşina. Nefericitul eveniment s-a produs în 2006. De atunci, maşina a avut timp să ajungă pe mâinile unui italian care i-a schimbat numărut de înmatriculare, seria de pe şasiu şi de pe motor, şi care a încercat să o vândă apoi în Albania. Un albanez a cumpărat, apoi, maşina, fiind prins la scurt timp de poliţia de la Tirana, potrivit Mediafax.
Acelaşi lucru i se întâmplase şi lui David Beckham în 2005. Internaţionalul englez s-a trezit cu automobilul BMW fura de la Madrid, acesta ajungând în cele din urmă în Macedonia. De acolo, noul "proprietar" a încercat să o ducă în Albania, dar planul i-a fost dejucat la graniţă de forţele de ordine.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan autoturism masina furata Albania
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close