Antena 3 CNN Sport Off Sport Mesaj emoționant scris de portarului italian Gianluigi Buffon, în memoria lui Davide Astori

Mesaj emoționant scris de portarului italian Gianluigi Buffon, în memoria lui Davide Astori

Mesaj emoționant scris de portarului italian Gianluigi Buffon, în memoria lui Davide Astori
Sursa foto: Foto: Twitter/Sport360
04 Mar 2018   •   16:05

Portarul italian Gianluigi Buffon, în vârstă de 40 de ani, a transmis o scrisoare emoţionantă după decesul fotbalistului Davide Astori, precizând că de obicei nu îşi exprimă gândurile public, dar a ales să facă o excepţie pentru fiica în vârstă de doi ani a fotbalistului.

"Bună, dragă Asto,

De obicei, nu-mi exprim public gândurile despre o persoană. Mereu am considerat că frumuseţea şi unicitatea unei prietenii bazate pe respect reciproc şi afecţiune nu ar trebui să fie exploatate sau să ajungă la urechile unor oameni care nu ştiu să respecte asemenea legături.

În cazul tău, simt că trebuie să fac o excepţie, pentru că ai o soţie tânără şi o familie în suferinţă, mai ales fetiţa ta. Ea merită să ştie că tatăl ei a fost, din toate punctele de vedere, o persoană perfectă. Un mare om! Ai fost cel mai bun exemplu al lumii de odinioară, având valori precum altruismul, eleganţa, educaţia şi respectul faţă de alţii. Felicitări! Ai fost unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-am văzut vreodată!

Odihneşte-te în pace!

Al tău nebun, Gigi", a fost mesajul transmis de Gianlugi Buffon.

×
Subiecte în articol: mesaj emotionant Gianluigi Buffon
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close