Antena 3 CNN Sport Off Sport Micii campioni, faţă în faţă cu idolii lor: Sorana Cîrstea, Horia Tecău şi Simona Halep

Micii campioni, faţă în faţă cu idolii lor: Sorana Cîrstea, Horia Tecău şi Simona Halep

Micii campioni, faţă în faţă cu idolii lor: Sorana Cîrstea, Horia Tecău şi Simona Halep
07 Dec 2013   •   19:04

Moş Nicolae a fost darnic cu copii din Constanţa. Pe lângă dulciuri şi jucării le-a adus celor mici  trei vedete ale tenisului mondial. Sorana Cârstea, Horia Tecău şi Simona Halep au jucat tenis cu juniorii.

O zi de poveste cu întâmplări reale. De asta au avut parte 250 de copii, împătimiţi ai sportului alb. Le-au fost alături şi le-au dat sfaturi nimeni alţii decât Simona Halep, Sorana Cârstea şi Horia Tecău, trei sportivi care au făcut deja istorie pentru tenisul românesc.

Cea mai solicitată a fost de departe Simona Halep. Constănţeanca a avut un an 2013 magnific. A câştigat 6 trofee şi a ajuns pe locul 11 în clasamentul WTA, cea mai mare performanţă a carierei sale de până acum. 

Simona îşi va petrece sărbătorile alături de familie însă Anul Nou o va găsi în Australia, acolo unde pe 5 ianuarie începe un nou turneu. Până atunci însă vrea să profite din plin de fiecare clipă petrecută acasă. 

Simona, Sorana Cârstea şi Horia Tecău au retrăit alături de cei momentele în care au pus pentru prima oară mâna pe o rachetă de tenis.

Pentru copii a fost o onoare să schimbe câteva mingi la fileu cu cei trei campioni mondiali.

La final, au dat autografe şi s-au fotografiat împreună. 


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close