Antena 3 CNN Sport Off Sport Mihai Neșu mulțumește echipelor Ajax Amsterdam și Steaua București pentru sprijinul acordat Fundației

Mihai Neșu mulțumește echipelor Ajax Amsterdam și Steaua București pentru sprijinul acordat Fundației

Mihai Neșu mulțumește echipelor Ajax Amsterdam și Steaua București pentru sprijinul acordat Fundației
18 Feb 2013   •   20:49

Mihai Neșu și echipa sa au mulțumit pe pagina oficială a Fundației pentru căldura și amabilitatea cu care clubul Ajax Amsterdam și Ajax Foundation i-au tratat pe durata partidei cu Steaua București, din Europa League. 

Redăm mesajul integral:

Noi, echipa Mihai Neșu Foundation și Mihai Neșu personal, dorim să transmitem cele mai sincere mulțumiri și să ne arătăm recunoștința față de clubul de fotbal Ajax Amsterdam și Ajax Foundation pentru căldura și amabilitatea cu care ne-au tratat pe toată durata partidei din Europa League, cât și pentru faptul că au permis accesul copiilor în calitate de „player escort” la începutul partidei alături de jucătorii celor două echipe.

De asemenea, Mihai Neșu Foundation este onorată de faptul că FC Steaua București a decis, pentru a doua oară în acest sezon european, să promoveze activitatea noastră prin purtarea tricourilor cu logo-ul fundației.

Seara de 14 februarie a fost una deosebit de plăcută pentru întreaga noastră echipă, atenția primită bucurând în mod special micii fotbaliști ai „Mihai Neșu Foundation”, care și-au împlinit dorința comună de a se afla pe teren la momentul intonării imnului competiției.

Mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat și urăm ambelor cluburi mult succes în meciurile următoare
.”



FUNDAȚIA MIHAI NEȘU are o nouă pagină oficială de Internet, realizată cu ajutorul websource.ro, și poate fi găsită la www.mihainesufoundation.com , www.mihainesufoundation.ro si 
www.fundatiamihainesu.ro . 

Noul site este realizat în trei limbi şi prezintă activitatea fundaţiei fostului fotbalist al echipelor Steaua Bucureşti şi FC Utrecht.

Mihai Neşu a început, prin fundaţia pe care a înfiinţat-o, să-i ajute pe copiii imobilizaţi în scaun cu rotile. Pentru asta va lupta de acum încolo fotbalistul român, care spune că gestul acesta îl va ajuta chiar şi pe el să se vindece mai uşor.

Întrucât Mihai a simţit pe propria piele dificultăţile cu care se confruntă o persoană paralizată, principalul obiectiv al fundaţiei este de a oferi ajutor persoanelor cu dizabilităţi din România. "Mai mult, lista cu dezavantaje creşte într-un mediu precum cel în care oamenii cu dizabilităţi din România sunt nevoiţi să îşi ducă existenţa. Din acest motiv s-a propus furnizarea de facilităţi şi beneficii comparative cu cele din Olanda", scrie pe pagina oficială de Facebook a fundaţiei. 

Cei care doresc să sprijine financiar acțiunile fundației Mihai Neșu au la dispoziție pe noul site conturile atât din Olanda, cât și din România.  

De asemenea, puteți sprijini activitatea fundației și prin cumpărarea unuitricou oficial „Mihai Neșu Foundation”. Echivalentul a 10€ din prețul acestuia sunt direcționati în conturile fundației.



Fundaţia Mihai Neşu are şi un canal oficial de YouTube, unde sunt încărcate clipuri ale fundaţiei, apariţiile la televizor, acţiuni şi iniţiative, precum şi filmări de la şcoala de fotbal din Utrecht.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close