Antena 3 CNN Sport Off Sport Mihai Neşu: Oamenii nu trebuie să îşi piardă speranţa. Nu se ştie niciodată de unde apare un ajutor

Mihai Neşu: Oamenii nu trebuie să îşi piardă speranţa. Nu se ştie niciodată de unde apare un ajutor

Mihai Neşu: Oamenii nu trebuie să îşi piardă speranţa. Nu se ştie niciodată de unde apare un ajutor
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
10 Mar 2012   •   18:09

Mihai Neşu a vorbit, în direct şi exclusiv pentru Antena 3, despre aşteptările personale legate de campania Antena 3 şi a recunoscut că a fost "mult mai mult” decât se aştepta.

Neşu a transmis oamenilor care se lovesc de astfel de experienţe să aibă speranţă în fiecare zi, fiindcă "nu se ştie niciodată de unde apare un ajutor”. "Acum în lume se investesc foarte mulţi bani în diverse tehnologii şi sperăm că şi pentru astfel de probleme va exista o realizare medicală”.




Fotbalistul a arătat că există o problemă pentru aceste cazuri în România: „Din ce am avut ocazia să aflu de la persoane cu dizabilităţi din România, am înţeles că situaţia pentru ei este destul de grea, neavând foarte multe drepturi. Am vorbit cu mame de copii care nu şi-au scos copiii de doi-trei ani din bloc pentru că nu au rampe la bloc sau nu au fost vecinii de bloc de acord cu aşa ceva. Sunt probleme care trebuie luate în seamă şi rezolvate, ca să îşi facă şi ei viaţa mai uşoară. Aici în Olanda sunt puse la punct”, a arătat Neşu.

"Nu pot decât să le mulţumesc încă o dată celor care ne ajută şi care ne vor ajuta să plecăm la un drum în care vom ajuta persoanele cu dizabilităţi. Vom încerca să aducem metodele de terapie la standardele cele mai înalte.”

"Le mulţumesc tuturor celor care sunt alături de noi dar nu vreau să închid înainte de a mulţumi Antena 3 pentru acest ajutor mare şi Fundaţiei Mereu Aproape pentru numărul de SMS fără de care nu am fi reuşit să strângem atât de mulţi bani”, a conchis Neşu.

Ajută-l şi tu pe Mihai Neşu să ajute! Trimite un SMS la 877, în valoare de 2 euro fără TVA, sau donează în conturile Fundaţiei Mihai Neşu, deschise la Banca Transilvania:

RO33BTRL0050120CH28760XX - cont in lei

RO74BTRL0050420CH28760XX - cont in euro


×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close