Antena 3 CNN Sport Off Sport Mihai Tudose, criticat după gluma la adresa Simonei Halep. „Vă somez public să vă cereți scuze!”

Mihai Tudose, criticat după gluma la adresa Simonei Halep. „Vă somez public să vă cereți scuze!”

Mihai Tudose, criticat după gluma la adresa Simonei Halep. „Vă somez public să vă cereți scuze!”
Sursa foto: Foto:Agerpres/Antena 3
04 Aug 2017   •   10:12

Premierul Mihai Tudose a primit numeroase critici după gluma sa cu privire la necesitatea schimbării legii privind indemnizaţiile pentru creşterea copilului, înainte ca Simona Halep să rămână însărcinată, având în vedere veniturile fabuloase ale sportivei.

Vicepreşedintele PNL, Florin Cîţu, îi solicită premierului Mihai Tudose să îi ceară scuze Simonei Halep, considerând drept ”inadmisibil modul in care ati glumit pe seama unuia dintre singurele lucruri care i-au bucurat pe romani in ultimele 6 luni”.

Vezi și Halep, replică savuroasă pentru guvernanții îngrijorați că însărcinată și cere bani de la stat

”Mihai Tudose este dator…

Il somez public pe Prim-Ministrul Romaniei, Mihai Tudose, sa ceara scuze public Simonei Halep.

Domnule Prim-Ministru,

Au trecut 6 luni de guvernare PSD. Nu au fost cele mai bune din istoria Romaniei. Din contra. PSD si Liviu Dragnea, inca de la instalarea guvernului au atacat in mod constant “multinationalele” si orice afacere de succes care aduce plus-valoare in Romania. De 6 luni pacaliti poporul roman cu promisiuni pe care nu le-ati onorat. Ceea ce a atras indignarea mea astazi, a fost declaratia dumneavoastra la o ora de maxima audienta in care ati depasit limitele oricarui bun simt. Ati indraznit sa atacati intr-un mod josnic si prima “multinationala”, pe persoana fizica, romaneasca 100%. Pe Simona Halep! Consider inadmisibil modul in care ati “glumit” impreuna cu colegii dumneavoastra pe seama unuia dintre singurele lucruri care i-au bucurat pe romani in ultimele 6 luni!

Cum adica va este frica ca Simona Halep sa faca un copil?

De la inceput trebuie precizate urmatoarele: 
- Simona Halep reprezinta unul dintre putinele lucruri cu care Romania se mandreste astazi, si nu e in programul de guvernare Dragnea/Valcov.

- Simona Halep nu a beneficiat in drumul ei spre succes de niciuna din pomenile dumneavoastra

- Simona Halep nu a invatat sa faca performanta dupa manualul de sport introdus de guvernul dumneavoastra

- Simona Halep a venit cu banii, castigati de ea cinstit, in Romania

- Simona Halep a transpirat din greu, singura si fara ajutorul statului roman, asa cum fac multi alti romani in domeniile lor, si a reusit un lucru pe care dumneavoastra cu guvernul PSD nu l-ati reusit! Sa faca cunoscuta Romania in lume.

Aceastea sunt cateva din argumentele pentru care va soliciti public sa prezentati scuze acestui mare sportiv roman. Daca nu o veti face inseamna ca dumneavoastra, guvernul pe care il conduceti si PSD, nu incurajati performantele individuale ale romanilor care reusesc in viata. Din bun simt alte cuvinte sunt de prisos. Aveti curajul sa o faceti!? #romaniatrezestete

P.S. Oare astea ar trebui sa fie preocuparile guvernului Romaniei si al premierului.?”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: mihai tudose Simona Halep
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close