Antena 3 CNN Sport Off Sport Mihăiţă Neşu împlineşte 29 de ani. Fanii lui FC Utrecht i-au cântat „You'll Never Walk Alone”

Mihăiţă Neşu împlineşte 29 de ani. Fanii lui FC Utrecht i-au cântat „You'll Never Walk Alone”

Mihăiţă Neşu împlineşte 29 de ani. Fanii lui FC Utrecht i-au cântat „You'll Never Walk Alone”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    19 Feb 2012   •   17:00

Mihăiţă Neşu împlineşte astăzi 29 de ani, fostul stelist petrecându-şi ziua de naştere la stadion, alături de tatăl său, Mircea Neşu, şi de George Ogăraru, a cărui prezenţă l-a surprins plăcut pe aniversat.

Mă bucur să-l văd pe George. Nu ştiam că va veni personal să-mi ureze la mulţi ani!”, a spus Mihai, conform Gazetei Sporturilor.

Neşu a ajuns la arena celor de la Utrecht în jurul orei 12:30, pentru a asista la o partidă de juniori sub 11 ani, una dintre echipe fiind antrenată de Mihai înainte de nefericitul accident. Acum, puştii sunt antrenat chiar de Alje Schut, cel care i-a produs românului teribila accidentare din luna mai, iar meciul a fost arbitrat de Mircea Neşu, fost arbitru internaţional.

Din 1987, de când m-am retras din activitate, nu am mai pus niciodată fluierul în gură. Niciodată! O să o fac acum şi vreau să mă bucur alături de Mihai şi de aceşti copii. Sunt fericit că Mihai este atât de puternic, mai puternic decît mine!”, a declarat tatăl fotbalistului.

Partida de campionat dintre FC Utrecht şi AZ Alkmaar a fost dedicată fundaţiei lui Mihai, care se luptă cu paralizia. Suporterii gazdelor au donat bani, suma strânsă urmând să fie anunţată luni, atunci când va avea loc gala oficială de lansare a „Fundaţiei Mihai Neşu”.

Înainte de debutul meciului, suporterii lui Utrecht i-au cântat lui Mihai „La mulţi ani” şi celebrul imn al celr de la Liverpool, „You'll Never Walk Alone”. În acelaşi timp, a fost desfăşurat un uriaş steag tricolor, şi au fost lansate artificii şi confetti în culorile roşu, galben şi albastru.

 



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close