Antena 3 CNN Sport Off Sport Mircea Badea, despre meciul lui Ronald Gavril: Se-ntâmplă. Când ajungi la mâna arbitrilor se pot întâmpla şi nasoale

Mircea Badea, despre meciul lui Ronald Gavril: Se-ntâmplă. Când ajungi la mâna arbitrilor se pot întâmpla şi nasoale

Mircea Badea, despre meciul lui Ronald Gavril: Se-ntâmplă. Când ajungi la mâna arbitrilor se pot întâmpla şi nasoale
30 Mar 2015   •   12:12

Mircea Badea a vorbit, duminică, în emisiunea "În gura presei", despre cea mai recentă luptă a prietenului său, boxerul Ronald "The Thrill" Gavril.

Neînvins la profesionişti până la întâlnirea cu americanul Elvin Ayala, Ronald a pierdut meciul în urma deciziei unanime a arbitrilor. Ronald Gavril este impresariat de firma lui Floyd Mayweather, sportivul din Bacău fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi pugilişti ai categoriei sale.

"Meciul nu s-a văzut nicăieri în România. Greu, dacă eşti din România, uneori nici banii nu sunt buni. Ca la seriale. Dacă vreau să văd un serial şi plătesc, aaaa, nu eşti bun. Nu eşti din ţara care trebuie. M-am uitat pe Twitter la comentariile în timp real, toţi americanii sunt pe Twitter, asta cu Facebook e o melteneală românească. Pe Twitter, tot feluri de site-uri de box, scriu ce se întâmplă. S-a terminat la decizie, după opt reprize, că atât era programat meciul. Din tweet-uri nu înţelegeam că ar fi pierdut Ronald, arbitrii au decis însă că da. N-am văzut meciul, dar din ce vedeam că postează oameni avizaţi, nu părea deloc că ar fi pierdut meciul. Asta-i situaţia. El avea 11 meciuri, 11 victorii, 9 prin KO. Când ajungi la mâna arbitrilor se pot întâmpla şi nasoale. Ideea e că se-ntâmplă. Va boxa din nou pe 30 aprilie, tot în Vegas, tot impresariat de Mayweather, Mayweather care va boxa cu Pacquiao pe 3 mai. La nivel planetar evenimentul sportiv al lunii mai este acest meci de box şi eu mizez pe Mayweather" a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close