Antena 3 CNN Sport Off Sport Moment inedit la meciul Chile - Argentina: Messi, rugat să se fotografieze cu arbitrul asistent la pauză

Moment inedit la meciul Chile - Argentina: Messi, rugat să se fotografieze cu arbitrul asistent la pauză

Moment inedit la meciul Chile - Argentina: Messi, rugat să se fotografieze cu arbitrul asistent la pauză
de M.T.    |    17 Oct 2012   •   16:05

Lionel Messi a fost protagonistul unui moment inedit la pauza meciului dintre Chile şi Argentina, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, zona America de Sud.

La pauza meciului în care starul Barcelonei a şi marcat un gol, unul dintre cei doi arbitri asistenţi a uitat motivul pentru care se află la meci şi l-a rugat pe câştigătorul ultimelor trei ediţii ale Balonului de Aur să se fotografieze cu el.

Argentinianul, pe jumătate amuzat, pe jumătate jenat de ridicolul situaţiei, a acceptat, spre marea bucurie care se putea citi pe faţa tuşierului.

Partida s-a încheiat cu victoria Argentinei cu 2-1, Higuain înscriind celălalt gol al "pumelor", în timp ce pentru chilieni a punctat Leiva, în ultimul minut al întâlnirii.

În calificările sud-americane, Argentina continuă să fie lider, cu 20 de puncte din nouă meciuri, în timp ce Ecuador (17p) şi Columbia (16p) completează podiumul.


×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close