Antena 3 CNN Sport Off Sport Mutu a asistat la antrenamentul lui Bute: „Nu-s eu campion, dar câţiva ospătari tot am pus”

Mutu a asistat la antrenamentul lui Bute: „Nu-s eu campion, dar câţiva ospătari tot am pus”

Mutu a asistat la antrenamentul lui Bute: „Nu-s eu campion, dar câţiva ospătari tot am pus”
Sursa foto: Foto: gsp.ro
28 Iun 2011   •   11:51

Adrian Mutu are puterea de a glumi pe seama incidentelor în care a fost implicat în trecut. Atacantul echipei naţionale a asistat la un antrenament al lui Lucian Bute, care se pregăteşte de meciul cu Jean-Paul Mendy, în care îşi va apăra centura de campion mondial IBF, şi şi-a amintit despre calităţile sale pugilistice.

Nu sunt eu mare campion, dar câţiva ospătari tot am pus”, a spus Mutu în timp ce se fotografia cu Lucian Bute.

Am venit aici pentru că Lucian e prietenul meu şi vreau să îl susţin. Sunt sigur că o să câştige. E un meci important nu numai pentru Lucian, ci şi pentru noi, pentru că este unul dintre cei mai mari campioni ai României. Cred că românii ştiu să-şi susţină campionii, o să vedeţi ce va fi la Romexpo. Eu mă mândresc cu Lucian puţin mai mult decât ceilalţi, pentru că el este prietenul meu”, a declarat jucătorul Cesenei.

Bute i-a mulţumit fotbalistului pentru vizită şi a promis să asiste la un viitor meci al naţionalei, cu Mutu în teren.

A fost o surpriză venirea lui Mutu, mă bucur că sportivi ca el vin să mă încurajeze. Lucruri de acest gen mă motivează mai mult înaintea unui meci. Adrian mi-a transmis să rămân cu picioarele pe pământ. Mi-a zis să dau cu stânga la ficat, pentru că stânga e arma mea mortală. Îi mulţumesc că a venit să mă vadă la antrenament. Când o să-mi permită timpul o să merg să-l încurajez şi eu pe el la naţională şi chiar sper ca echipa naţională să se califice la Campionatul European”, a spus pugilistul.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute Adrian Mutu antrenamente
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close