Antena 3 CNN Sport Off Sport Nadia Comăneci şi-a condus tatăl pe ultimul drum

Nadia Comăneci şi-a condus tatăl pe ultimul drum

Nadia Comăneci şi-a condus tatăl pe ultimul drum
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Ian 2012   •   19:51

Sobră si palidă de durere, Nadia Comăneci şi-a condus astăzi tatăl pe ultimul drum. Şi-a ascuns lacrimile sub ochelarii de soare, iar drumul până la groapă l-a făcut la braţul unuia dintre cei 11 preoţi care au oficiat slujba. Alături de ea, la fel de îndureraţi, au fost fratele, nepotul şi mama.

Îşi ascunde lacrimile sub ochelarii mari de soare. Nu-şi poate ascunde însă durerea. Din când în când, marea campioană suspină înfundat. Îşi şterge demn lacrimile şi păşeşte mai departe, la braţul preotului, spre locul în care-şi va lua pentru totdeauna adio de la părintele său.

A stat tot timpul în apropierea sicriului, pînă în ultima clipă. A plecat apoi spre maşină, tot la braţul preotului. Nu a uitat însă să mulţumească celor care au fost astăzi alături de ea.

 


Peste 300 de oameni au venit de dimineaţă la Biserica Sfântul Neculai din Oneşti, acolo unde Gheorghe Comăneci s-a căsătorit şi şi-a botezat cei doi copii. Toţi au avut numai cuvinte de laudă la adresa celui care a fost tatăl unei mari campioane.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de 11 preoţi în frunte cu Preasfinţiia Sa Ioachim Băcăuanul, iar costurile au fost suportate în întregime de Nadia.

Omul de afaceri Gigi Neţoiu şi Ion Badea, preşedintele Federaţiei Române de Ciclism au fost singurele persoane publice care i-au alături astăzi campioanei. Mai multe federaţii de sport din toată ţara i-au trimis însă coroane de flori în semn de condoleanţe.

×
Subiecte în articol: tata înmormântare biserica condoleante
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close