x close

Noi informații despre starea de sănătate a lui Schumacher! Este șocant cum a ajuns să arate

02 Apr 2018   •   17:11
Noi informații despre starea de sănătate a lui Schumacher! Este șocant cum a ajuns să arate

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher continuă să fie critică. O echipă de jurnaliști a publicației ”Las 2 Orillas” a făcut dezvăluit informații înfiorătoare despre cum arată în prezent fostul pilot de Formula 1. În vârstă de 49 de ani, acesta are o greutate de doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit. 

”Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui, dar nu credem că mai are prea multe şanse. Toţi cei dragi îl vizitează zilnic, este foarte dureros ce se întâmplă”, a declarat un membru al familiei Schumacher.

Michael Schumacher este ţinut în viaţă de aparatele care îl ajută să respire și este monitorizat 24 de ore din 24 de medicii angajaţi special pentru el, la reşedinţa familiei din Elveţia. Familia lui a dorit să păstreze discreţia în ceea ce priveşte starea sa de sănătate, iar fanii lui Michael Schumacher au avut parte de puţine informaţii în cei patru ani trecuţi de la accident. Pe 3 ianuarie, Michael Schumacher a împlinit 49 de ani.

Citeşte mai multe despre:

Michael Schumacher pilot accident coma
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati