Antena 3 CNN Sport Off Sport O sportivă din Statele Unite refuză să se întoarcă în țară cât timp Donald Trump e președinte

O sportivă din Statele Unite refuză să se întoarcă în țară cât timp Donald Trump e președinte

O sportivă din Statele Unite refuză să se întoarcă în țară cât timp Donald Trump e președinte
11 Noi 2016   •   13:47

Jucătoarea americană de fotbal Ella Masar McLeod, care evoluează la echipa suedeză FC Rosengard, a anunţat că refuză să se întoarcă în Statele Unite cât timp Donald Trump va fi preşedinte, informează presa scandinavă. 

"Este înfricoşător. Am avut timp să discut cu oamenii care au votat pentru Donald Trump şi mi-au spus că au făcut-o pentru că nu doreau ca o femeie precum Hillary Clinton să-i succeadă lui Barack Obama", a declarat McLeod pentru cotidianul suedez Sydsvenskan. 

"Nu înţeleg, pentru că eu sunt o democrată... Este rezultatul propriei noastre ignoranţe, care a arătat că nu putem vedea Statele Unite într-o perspectivă mai largă", a precizat jucătoarea, în vârstă de 30 ani, selecţionată de cinci ori în naţionala americană. 

Ea a dezvăluit că l-a întâlnit pe Donald Trump, însă nu are amintiri prea plăcute legate de viitorul preşedinte al SUA: "L-am întâlnit pe Trump cu ocazia unui dineu şi cred că este un om înfricoşător". 

Din acest motiv, Ella Masar McLeod a cerut o prelungire cu patru ani a contractului său cu FC Rosengard, club din oraşul suedez Malmo. 

"Nu voi reveni în Statele Unite cât timp Donald Trump va fi preşedinte", a adăugat jucătoarea americană. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Donald Trump Alegeri SUA
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close