Antena 3 CNN Sport Off Sport Opt fotbalişti mexicani care au adus prostituate în cantonament, amendaţi şi suspendaţi 6 luni

Opt fotbalişti mexicani care au adus prostituate în cantonament, amendaţi şi suspendaţi 6 luni

Opt fotbalişti mexicani care au adus prostituate în cantonament, amendaţi şi suspendaţi 6 luni
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
29 Iun 2011   •   11:54

Naţionala Mexicului, formată din fotbalişti sub 22 de ani, care va participa la Copa America începând cu data de 1 iulie nu se va putea baza pe opt dintre cei mai importanţi jucători, după ce aceştia au fost amendaţi şi suspendaţi pentru 6 luni ca urmare a faptului că au adus în hotelul în care erau cazaţi patru prostituate.

Jucătorii în cauza sunt Jonathan dos Santos, Israel Jimenez, Nestor Vidrio, Marco Fabian, Jorge Hernandez, Javier Cortes, David Cabrera şi Nestor Calderon. Toţi au fost informaţi că nu vor face deplasarea la campetiţia organizată de Argentina, co au fost amendaţi cu câte 4.100 de dolari şi că nu vor putea evolua în echipa naţională în următoarele 6 luni.

Încălcarea regulamentului de ordine interioară a fost descoperită la puţin timp după ce mai mulţi membri ai echipei au anunţat că o serie de obiecte personale (laptopuri, iPad-uri, telefoane mobile şi bani) le-au fost furate din camerele din hotelul din Ecuador în care se aflau.

În timp ce responsabilii hotelului se uitau pe înregistrările camerelor de supraveghere pentru a căuta indicii privind furturile raportate, au fost descoperite mai multe prostituate care intrau în camerel jucătorilor mexicani.

Nu voi intra în detalii. Regulile şi codul intern de disciplină au fost încălcate şi a trebuit să acţionăm. Jucătorii în cauză au recunoscut ceea ce au făcut. Mi-au spus că le pare foarte rău şi că-şi cer scuze în faţa fanilor”, a declarat Hector Gonzalez Inarritu, un oficial al federaţiei mexicane.

Cei opt jucători soşi din lot au fost înlocuiţi de urgenţă, după ce organizatorii Copei America au permis acest lucru.

Este cel de-al doilea scandal într-o perioadă scurtă de timp pentru naţionala Mexicului, după ce, cu mai puţin de o lună în urmă, cinci membri ai echipei au fost suspendaţi la Gold Cup în urma unui control antidoping la care au fost depistaţi pozitiv.

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close