Antena 3 CNN Sport Off Sport Opt însoţitoare de zbor, demonstraţie la derby-ul Lisabonei. 65.000 de fani au înnebunit când le-au văzut

Opt însoţitoare de zbor, demonstraţie la derby-ul Lisabonei. 65.000 de fani au înnebunit când le-au văzut

Opt însoţitoare de zbor, demonstraţie la derby-ul Lisabonei. 65.000 de fani au înnebunit când le-au văzut
27 Oct 2015   •   18:49

65.000 de fani au asistat, duminică, la un moment inedit pe stadionul Da Luz din Lisabona, unde Benfica şi Sporting şi-au disputat derby-ul etapei a 8-a din campionatul Portugaliei.

La un moment dat, înainte de începerea partidei, 8 însoţitoare de zbor ale companiei Emirates (sponsor al echipei Benfica), au păşit pe gazon şi au făcut o "demonstraţie de zbor", adaptată la rigorile fotbalului. 

Fanii au creat o atmosferă incendiară în momentul în care au realizat ce surpriză le-au pregătit cei de la Emirates şi au aplaudat la scenă deschisă.


 
Benfica safety video with EmiratesWatch Emirates’ crew demonstrate our “safety video” in front of 65,000 Sport Lisboa e Benfica fans, with a twist…#HelloLisbon

Posted by Emirates on 27 Octombrie 2015

Din păcate, cei prezenţi pe stadion nu au putut pune în aplicare sfaturile stewardeselor, echipa lor favorită fiind învinsă categoric cu scorul de 3-0 de către rivala Sporting.

×
Subiecte în articol: Benfica Lisabona Sporting Lisabona
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close