Antena 3 CNN Sport Off Sport Opt nume grele din fotbalul românesc îşi află astăzi sentinţa. Dosarul transferurilor ar putea ajunge astăzi la final

Opt nume grele din fotbalul românesc îşi află astăzi sentinţa. Dosarul transferurilor ar putea ajunge astăzi la final

Opt nume grele din fotbalul românesc îşi află astăzi sentinţa. Dosarul transferurilor ar putea ajunge astăzi la final
de O.P.    |    16 Apr 2013   •   06:30

Dosarul trasferurilor din fotbalul românesc ar putea ajunge astăzi la final!  Va fi o zi cu emoţii pentru cele opt nume grele, printre care Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea, Mihai Stoica, George Copos, Gică Popescu, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu.

Procurorii îi acuză că, în urma a 12 transferuri frauduloase, au prejudiciat statul român cu 1, 5 milioane de dolari şi au produs o gaură de peste 10 milioane în bugetul cluburilor din Liga 1.

Toţi cei opt au susţinut de-a lungul procesului că sunt nevinovaţi. Nu au reuşit să convingă magistraţii şi au primit condamnări la închisoare. Astfel, patronul Rapidului, George Copos, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul "Transferurilor".  În acelaşi dosar, preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a primit trei ani de închisoare, cu suspendare.

De asemenea, Cristi Borcea a primit şapte ani de închisoare cu executare, Mihai Stoica patru ani de închisoare cu executare, Ioan Becali, opt ani de închisoare cu executare.

Gică Popescu, în schimb, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, Victor Becali, şase ani cu executare şi Gigi Neţoiu, trei ani de închisoare cu suspendare.

×
Subiecte în articol: Dosarul Transferurilor
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close