Antena 3 CNN Sport Off Sport Pamela Anderson a devenit patroana unei echipe de curse auto

Pamela Anderson a devenit patroana unei echipe de curse auto

Pamela Anderson a devenit patroana unei echipe de curse auto
Sursa foto: Foto: uk.autoblog.com
02 Apr 2012   •   13:01

Starleta canadiană Pamela Anderson a înfiinţat echipa de curse auto Downforce 1, cu care intenţionează să participe, în 2013, în cursele din circuitul american Nascar, informează contactmusic.com.
   
Pamela Anderson, pasionată şi de cursele de Formula 1, a spus că abia aşteaptă să îi cunoască pe noii ei prieteni din circuitul automobilistic.
   
"Aceşti domni au realizat imposibilul şi au alcătuit o echipă în doar patru luni. Abia aştept să îmi văd maşinile pe pistele de curse. Este greu să crezi până nu vezi. Dacă vreţi să ne vedeţi, vom purta alb şi albastru - culorile mele preferate", a declarat starleta canadiană într-un comunicat postat pe site-ul oficial al echipei sale.
   
Pamela Anderson nu este prima vedetă de la Hollywood care a decis să îşi cumpere o echipă de curse auto. În 2010, starleta americană Paris Hilton a devenit cofondatoare a echipei SuperMartxe Vip MotoGP .
   
Pamela Anderson, în vârstă de 44 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.



×
Subiecte în articol: Pamela Anderson Formula 1
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close