Antena 3 CNN Sport Off Sport Partide din preliminariile CM 2014, trucate de mafia pariurilor

Partide din preliminariile CM 2014, trucate de mafia pariurilor

Partide din preliminariile CM 2014, trucate de mafia pariurilor
de M.C.    |    29 Noi 2013   •   09:38

Jocuri de calificare pentru Cupa Mondială din Brazilia, de anul viitor, ar fi putut fi aranjate de mafia pariurilor, scrie Mirror.


Un presupus membru al unei reţele mafiote din Asia a fost înregistrat în timp ce se lăuda că a manipulat rezultate din preliminarii. Mai mult, acesta a afirmat că "are o întreagă echipă africană sub control". 
 
Pentru a dovedi că sunt dedicaţi "cauzei", jucătorii trebuiau să ia devreme cartonaşe galbene, la ordinele şefilor care coordonau reţeaua.
Afirmaţiile au fost făcute de unul dintre cei arestaţi în Anglia, în urma unei anchete jurnalistice făcută de The Telegraph. 
 
"Mă ocup de Australia, Scoţia, Irlanda, Europa. Cupa Mondială. Preliminarii. Cel puţin...cel puţin 15...am cumpărat meciuri" a spus unul dintre membrii reţelei.
 
Doi bărbaţi au fost acuzaţi de consipiraţie la înşelăciune şi vor apărea mâine în faţa instanţei. Ambii, cetăţeni din Singapore, sunt investigaţi pentru presupuse meciuri trucate din ligile inferioare din Marea Britanie.
 
Potrivit anchetatorilor, acestea sunt doar o mică parte din meciurile trucate de reţeaua asiatică. "Vorbim şi de meciuri ale echipelor secunde, de fotbal feminin, meciuri amicale. Nu există un sfârşit pentru această listă" a spus unul dintre anchetatori.

×
Subiecte în articol: meciuri trucate Cupa Mondiala 2014
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close