Antena 3 CNN Sport Off Sport Pe teren închistat, în cluburi dezlănţuit. Ronaldinho face furori la un concert de la Paris (VIDEO)

Pe teren închistat, în cluburi dezlănţuit. Ronaldinho face furori la un concert de la Paris (VIDEO)

Pe teren închistat, în cluburi dezlănţuit. Ronaldinho face furori la un concert de la Paris (VIDEO)
Sursa foto: ronaldinho
09 Oct 2009   •   13:53

Ronaldinho a revenit la vechile obiceiuri şi, deşi este criticat pentru prestaţiile sale de la AC Milan, îşi găseşte timp suficient pentru a petrece pe cinste. Fostul "Balon de Aur" a fugit, recent, de la Milano după un meci al echipei, pentru a participa la un concert de samba de la Paris. În club, Ronaldinho s-a dezlănţuit împreună cu ceilalţi brazilieni care gustau muzica din ţara natală. Din nefericire pentru el, a fost filmat şi ar putea avea probleme - din nou - la club.
AC Milan o duce foarte rău în actualul sezon, cele şapte partide jucate aducându-i o zestre de doar nouă puncte. Ronaldinho, cel în care şefii şi suporterii lui Milan şi-au pus speranţa că îl va înlocui cu succes pe Kaka, a dezamăgit şi el crunt. Criticile au curs la adresa brazilianului, cu toate că a adus un punct echipei cu Atalanta, printr-un gol înscris pe final. Comportamentul său extrasportiv i-a adus deja o amendă sezonul acesta, iar brazilianul se mai poate aştepta la una, după ce a pus la cale escapada pariziană după meciul de pe 3 octombrie.
În clubul L'Ermitage, Ronaldinho părea să fi uitat de toate problemele de la echipă şi se distra lângă interpretul care întreţinea atmosfera. Îl va costa această nouă scăpare?

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldinho AC Milan Brazilia club paris
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close