Antena 3 CNN Sport Off Sport Pe urmele lui Beckham. Cristiano Ronaldo, noua imagine Armani, după ce l-a înlocuit pe britanic

Pe urmele lui Beckham. Cristiano Ronaldo, noua imagine Armani, după ce l-a înlocuit pe britanic

Pe urmele lui Beckham. Cristiano Ronaldo, noua imagine Armani, după ce l-a înlocuit pe britanic
14 Oct 2009   •   13:54

Cristiano Ronaldo i-a călcat lui David Beckham încă o dată pe urme, după ce l-a înlocuit pe starul englez în rolul de imagine a casei de modă Emporio Armani. Internaţionalul portughez va fi model pentru colecţiile Armani de primăvară şi vară, în 2010, după ce a fost numit noul reprezentant al companiei.

Reeditând traseul lui Beckham când s-a transferat la Real Madrid de la Manchester United în această vară, Ronaldo a semnat acum o înţelegere cu Armani. Devenind "noul ambasador" al companiei, cel mai scump jucător al lumii va purta blugii şi lenjeria intimă Armani în campaniile publicitare.

Beckham a avut contract cu Armani din 2007, dar a renunţat în momentul în care a decis să îşi creeze propria linie de lenjerie intimă.

Colegul lui Ronaldo, Kaka, are de asemenea legături cu Armani, în timp ce compania i-a mai angajat printre alţii pe David James, portarul Angliei, şi Andrei Shevchenko ca să pozeze pentru casa de modă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo david beckham
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close