Antena 3 CNN Sport Off Sport Prima declarație a Mariei Șarapova, după înfrângerea cu Halep: ”A făcut cel mai bun meci împotriva mea”

Prima declarație a Mariei Șarapova, după înfrângerea cu Halep: ”A făcut cel mai bun meci împotriva mea”

Prima declarație a Mariei Șarapova, după înfrângerea cu Halep: ”A făcut cel mai bun meci împotriva mea”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
04 Oct 2017   •   14:51

Şarapova a lăudat evoluția Simonei Halep de miercuri, de la China Open, spunând că adversara ei a făcut cea mai bună partidă din cele opt jucate împreună.

"Cred că a făcut un meci incredibil, probabil cel mai bun dintre toate partidele disputate împotriva mea. Eu nu am fost tăioasă, nu am văzut bine mingea, nu m-am mişcat  cum ar fi trebuit împotriva ei. A lovit consistent mingea, nu a comis multe erori neforţate, procentajul ei la sevriviciu a fost chiar mare. A făcut toate lucrurile cum trebuie", a declarat Şarapova, conform site-ului WTA.

Potrivit News.ro, Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a obţinut, miercuri, primul succes în faţa rusoaicei Mariei Şarapova, locul 104 WTA, beneficiară a unui wild card, în opt meciuri, impunându-se cu scorul de 6-2, 6-2 şi calificându-se în sferturile de finală ale China Open.

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 34 WTA sau cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 11 WTA.

×
Subiecte în articol: China WTA meci adversara
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close