Antena 3 CNN Sport Off Sport Primele declarații ale lui Bogdan Lobonț, după ce a început munca la Națională: "A fost ca-n prima zi de școală"

Primele declarații ale lui Bogdan Lobonț, după ce a început munca la Națională: "A fost ca-n prima zi de școală"

Primele declarații ale lui Bogdan Lobonț, după ce a început munca la Națională: "A fost ca-n prima zi de școală"
Sursa foto: Foto: Bogdan Lobont/ Facebook
06 Oct 2017   •   11:40

Bogdan Lobonț a stat în tribune la meciul României împotriva Kazahstanului, câștigat de conaționali cu 3-1, primul pentru Cosmin Contra pe banca echipei naționale. 

Acesta a împărtășit impresiile sale. 

"De sus ai posibilitatea să ai o vedere mai amplă a terenului de joc şi a tot ceea ce se întâmplă în teren. Am revenit cu plăcere. Cu toate că nu am fost prezent fizic în ultimii patru ani, am fost alături de echipa naţională şi o să fiu în continuare.”, declarat Lobonț.

Acesta a adăugat că este impresionat de talentul şi de calităţile pe care le au jucătorii care sunt la echipa naţională, informează gsp.ro.

”A fost ca în prima zi la şcoală pentru mine. Sunt jucători noi, jucători pe care nu îi cunoşteam. Am avut posibilitatea să îi cunosc. Trebuie să muncim mult, în general, ca şi echipa. Trebuie să construim o identitate puternică care să ne permită construirea unui ciclu important pentru naţională", a susținut Lobonţ. 

×
Subiecte în articol: nationala tribuna meci România
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close