Antena 3 CNN Sport Off Sport Probleme pentru Steaua, înaintea meciului cu Manchester City. ”Am achitat biletul, dar nu a venit. Ce fac?”

Probleme pentru Steaua, înaintea meciului cu Manchester City. ”Am achitat biletul, dar nu a venit. Ce fac?”

Probleme pentru Steaua, înaintea meciului cu Manchester City. ”Am achitat biletul, dar nu a venit. Ce fac?”
16 Aug 2016   •   16:22

În ciuda faptului că stadionul va fi plin diseară, contra lui Manchester CitySteaua se confruntă cu o problemă ridicată de mai mulți fani.

Mai multe persoane care au achiziționat bilete online au sunat în redacția Gazetei Sporturilor și s-au plâns că, deși au achitat facturile primite pe mail, nu au primit tichetele prin curier.

Unul dintre suporteri a sunat în redacție și a povestit că a achitat factura vineri, dar nu a primit niciun semn, în condițiile în care este din Sibiu și voia să vină cu familia la meci.

De asemenea, pe site-ul GSP, au fost postate comentarii care au semnalat aceeași problemă.

Oficialii vicecampioanei au explicat problema pentru GSP:

"Cunoaștem problema, dar nu ține absolut deloc de noi sau de firma care s-a ocupat cu distribuția tichetelor. Sunt zone în țară unde sâmbătă și duminică firmele de curierat nu fac livrări, iar ieri, luni, a fost din nou o zi liberă, unde firmele de curier nu au lucrat. Sunt bilete pe drum și acum către cei care le-au cumpărat, dar din păcate cei care nu le vor primi și se vor întoarce retur la club, vor primi banii înapoi. Din informațiile pe care le avem sunt doar câteva zeci de cazuri, 20-30".

×
Subiecte în articol: steaua bilete Manchester City
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close