Antena 3 CNN Sport Off Sport Răzvan Lucescu despre tatăl său: La cum îl ştiu eu, bănuiesc că se va întoarce foarte repede în fotbal

Răzvan Lucescu despre tatăl său: La cum îl ştiu eu, bănuiesc că se va întoarce foarte repede în fotbal

Răzvan Lucescu despre tatăl său: La cum îl ştiu eu, bănuiesc că se va întoarce foarte repede în fotbal
Sursa foto: Foto: Mediafax
08 Ian 2012   •   16:22
Fiul antrenorului Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, a declarat, în urmă cu puţin timp, că este recunoscător pentru grija manifestată de lume şi că are încredere că tatăl său va ieşi bine din operaţie.

„Sunt astfel de momente în viaţă, tatăl meu este un om puternic, este pe mâini bune şi sunt sigur că se va termina cu bine”, a spus Lucescu jurnaliştilor.

Întrebat dacă există şanse ca tatăl său să se întoarcă în fotbal foarte rapid după această operaţie, Răzvan Lucescu a răspuns că nu ar fi prima oară când se întâmplă aşa ceva: „A mai trecut printr-un episod asemănător. Aşa cum îl ştiu eu, bănuiesc că şi acum se va întoarce foarte repede în fotbal.”

De asemenea, Răzvan Lucescu a arătat că aceasta a fost cea mai bună variantă la care s-a ajuns. „Cea mai bună variantă a fost să fie operat, pentru că aşa se elimină riscurile. Programul de recuperarea se va face într-un mod mai rapid, dar nu ştiu cât timp va sta internat după operaţie”, a conchis Lucescu.
 


×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close