Antena 3 CNN Sport Off Sport Recordman în NBA, acum riscă închisoarea. Este falit, alcoolic şi extrem de bolnav

Recordman în NBA, acum riscă închisoarea. Este falit, alcoolic şi extrem de bolnav

Recordman în NBA, acum riscă închisoarea. Este falit, alcoolic şi extrem de bolnav
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
28 Mar 2012   •   16:58

Dennis Rodman, fost baschetbalist în NBA, riscă 20 de zile de închisoare pentru întârzieri la plata pensiei alimentare, potrivit Los Angeles Times. Conform consilierului său financiar,  fostul star al baschetului american ar fi "ruinat, grav bolnav şi alcoolic".
   
Rodman, în vârstă de 50 de ani, datorează 810.000 de dolari lui Michelle Rodman, a treia soţie şi mama a doi dintre copiii săi. El va trebui să se prezinte la tribunal în 29 mai.
   
Potrivit procesului verbal, Linnea Willis, avocata fostului star de la Chicago Bulls, a declarat că Rodman este "grav bolnav" şi abia reuşeşte să-şi plătească cheltuielile, fără a mai vorbi de 5.000 de dolari pensie alimentară pentru un copil din alt mariaj.
   
"Sincer, Dennis este alcoolic. Boala îl împiedică să-şi găsească de lucru. Acest caz, cu soţia sa care cere divorţul, l-a trimis la marginea prăpastiei. El este afectat şi foarte bolnav. Şi situaţia se înrăutăţeşte", a adăugat ea.
   
Cunoscut pentru excentricităţile sale, Rodman a fost şi un formidabil jucător de baschet. El a câştigat cinci titluri NBA, din care trei cu Chicago Bulls, alături de Michael Jordan şi Scottie Pippen.
   
Dennis Rodman deţine recordul pentru cele mai multe sezoane consecutive ale NBA în care a fost cel mai bun recuperator al meciului - din 1991 până în 1998, cea mai bună medie a sa fiind de 18.7, în sezonul 1991-1992.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close