Antena 3 CNN Sport Off Sport RECORDUL din "Dosarul Transferurilor". Vezi TOATE datele ascunse între paginile unui proces controversat

RECORDUL din "Dosarul Transferurilor". Vezi TOATE datele ascunse între paginile unui proces controversat

RECORDUL din "Dosarul Transferurilor". Vezi TOATE datele ascunse între paginile unui proces controversat
de O.P.    |    05 Mar 2014   •   06:35

Cei opt inculpaţi în dosarul transferurilor de fotbalişti - George Copos, Mihai Stoica, Gică Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu - au fost condamnaţi, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la închisoare cu executare.

CIFRELE DIN DOSARUL TRANSFERURILOR

441 de luni de închisoare. Curtea de Apel a dispus condamnarea lui Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea la 441 de luni de puşcărie adică 34 de ani şi două luni în total, scrie gândul.info. 1979 de zile. De la trimiterea în judecată au trecut 1979 de zile, adică 5 ani, 5 luni şi două zile.

4 sentinţe. În acest dosar s-au dat patru soluţii. Pe fond Tribunalul Bucureşti a dispus achitarea inculpaţilor. Curtea de Apel a decis în apel condamnarea în 2012. Curtea Supremă a decis în 2013 rejudearea în apel. În final Curtea de Apel a decis din nou condamnarea de această dată fiind vorba de o soluţie definitivă.

53 de persoane implicate. În acest dosar au fost trimişi în judecată 8 inculpaţi şi au fost citaţi 45 de martori.

444 de pagini. Rechizitoriul dosarului are 444 de pagini, conţine 88.778 de cuvinte şi 508.105 litere.

8 judecători. Dosarul a fost judecat pe tot parcursul cercetărării judecătoreşti de opt magistraţi. DIntre aceştia patru au fost de părere că inculpaţii sunt vinovaţi, doi au fost de părere că sunt nevinovaţi şi doi nu s-au pronunţat pe fond ci pe procedură.

10 milioane dolari prejudiciu. Procurorii au stabilit că în inculpaţii au cuazat statului dar şi unor entităţi private un prejuiciu total de peste 10 milioane de dolari. În decizia definitivă instanţa a dispus recuperearea de la cei opt a peste 10 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: Dosarul Transferurilor
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close