Antena 3 Sport Off Sport Rivali de moarte, dar doar pe teren. Vezi mesajul celor de la Liverpool pentru Manchester United

Rivali de moarte, dar doar pe teren. Vezi mesajul celor de la Liverpool pentru Manchester United

de N.B.    |    06 Feb 2013   •   13:18
Rivali de moarte, dar doar pe teren. Vezi mesajul celor de la Liverpool pentru Manchester United
Sursa foto: Foto: britishpathe.com

Miercuri, 6 februarie 2013, se împlinesc 55 de ani de la tragedia din Munchen, când opt jucători ai echipei Manchester United, alături de alte 15 persoane, au murit în urma unui accident de avion.

Dezastrul a lăsat urme adânci în conştiinţa fanilor "diavolilor roşii", iar lumea fotbalului îşi aminteşte cu înfrigurare teribilul accident care a curmat viaţa unor jucători ca Duncan Edwards, Tommy Taylor, David Pegg sau Billy Welhan.

Tragedia din 1958 nu i-a lăsat indiferenţi nici chiar pe cei de la Liverpool, rivalii cei mai aprigi ai echipei Manchester United. Dând dovadă de respect în afara terenului de fotbal, clubul din Liverpool a transmis un mesaj sincer de condoleanţe.

"Noi toţi ne amintim. Nu vom uita. Fie ca sufletul lor să se odihnească în pace prin voia lui Dumnezeu" au transmis cei de la Liverpool, alături de motto-ul lor, "You'll never walk alone".Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close