Antena 3 CNN Sport Off Sport Robinho a primit de la colegi un abonament pentru autobuz

Robinho a primit de la colegi un abonament pentru autobuz

Robinho a primit de la colegi un abonament pentru autobuz
19 Dec 2008   •   17:48

Să fii fotbalist este, până la urmă, o slujbă, la care vii de dimineaţă şi petreci toată ziua cu colegii. Fotbalistul lui Manchester City, brazilianul Robinho, se pare că are parte de un grup vesel, pus pe glume. Deşi tocmai şi-a cumpărat un automobil Lamborghini Gallardo care a costat 170.000 de lire sterline, conform Mediafax, jucătorul celor de la City a primit în glumă de la colegii săi un abonament pentru transportul în comun prin Manchester.
Colegii atacantului au strâns 590 de lire sterline, cu care i-au cumpărat un abonament cu ajutorul căruia el se va putea plimba prin oraş un an întreg. Jucătorii au considerat necesat că îl taxeze, astfel, pe brazilian, pentru că a fost prins, în noiembrie, mergând la cumpărături cu transportul în comun.
?Jucătorii s-au gândit că este o idee foarte amuzantă. I-au dat abonamentul la antrenament. I-au luat fotografia dintr-o poză de grup şi i-au copiat semnătura. Acum, că are un Lamborghini, nu pare să aibă nevoie de abonament", a precizat un oficial al celui de-al doilea club ca mărime din oraşul Manchester.
sursă foto: football-wallpapers.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester City gluma
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close