Antena 3 CNN Sport Off Sport Roger Federer, după victoria de la Wimbledon: ”Nu ştiu ce am făcut noaptea trecută. Cred că am amestecat prea multe băuturi”

Roger Federer, după victoria de la Wimbledon: ”Nu ştiu ce am făcut noaptea trecută. Cred că am amestecat prea multe băuturi”

Roger Federer, după victoria de la Wimbledon: ”Nu ştiu ce am făcut noaptea trecută. Cred că am amestecat prea multe băuturi”
Sursa foto: Foto: Facebook/Roger Federer
17 Iul 2017   •   19:55

 Noaptea a fost scurtă pentru Roger Federer, care a stropit din plin cel de-al 8-lea titlu câştigat la Wimbledon. Sportivul de origine elveţiană, care nu prea obişnuieşte aşa ceva, a recunoscut luni că nu-şi prea mai aduce aminte nimic din sărbătoarea organizată după acest succes istoric. 

Învingător clar în faţa croatului Maric Cilic (6-3, 6-1, 6-4) în finala de duminică, elveţianul a participat la tradiţionalul dineu al campionilor, alături de laureata feminină, Garbine Muguruza, după care s-a întâlnit cu circa 40 de prieteni şi apropiaţi într-un bar londonez. 

"Mă doare capul. Nu ştiu ce am făcut noaptea trecută. Cred că am amestecat prea multe băuturi. Ne-am distrat bine. M-am dus la culcare la 5 dimineaţa şi a fost tare greu când m-am trezit. Abia de curând am mai început să-mi revin", a declarat Federer, într-o conferinţă de presă susţinută luni.

Roger Federer, cu cel de-al 8-lea său succes pe iarba londoneză, a depăşit recordul lui Pete Sampras şi Willliam Renshaw, ambii cu câte 7 titluri la Wimbledon. O performanţă care merita câteva pahare în plus.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close